Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 000813201000
Επωνυμία ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ Ο.Ε.
Διακριτικοί Τίτλοι Ν. & S. HALKIAS  
ΑΦΜ 082162102
Ημ/νία Σύστασης 12/04/1989
Νομική Μορφή ΟΕ
Κατάσταση Ενεργή
Αναστολή καταχώρησης
Η εταιρία δεν βρίσκεται σε αναστολή καταχώρησης

Διεύθυνση Επιχείρησης

Νομός ΑΤΤΙΚΗΣ

Δήμος ΑΧΑΡΝΩΝ / ΑΤΤΙΚΗΣ

Πόλη ΑΧΑΡΝΕΣ

Περιοχή
ΟδόςΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΤΑΡΑ Αριθμός42 Τ.Κ.13671Τ.Θ.

Η Εταιρεία μας

Στην Halkias Doors οι τοποθετητές μας έχουν πάνω από 40 χρόνια εργασίας στην εγκατάσταση πορτών ασφαλείας και θωρακισμένων πορτών, προσφέροντας και βοηθώντας στην προστασία των κατοικιών των πελατών μας. Έχουμε την σοφία και την εμπειρία για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο συμβουλών με βάση της πραγματικές σας ανάγκες.

Προσφέρουμε ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων, και υλικών, χωρίς να ξεχνάμε ποτέ τις τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας. Απαιτούμε σοβαρότητα και ποιότητα πολύ πάνω από αυτό που επιβάλλουν οι κανονισμοί, πραγματοποιώντας δικές μας δοκιμές και ελέγχους για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι πόρτες που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι πόρτες απολύτως ασφαλείς και προσπαθούμε να βρισκόμαστε συνεχώς στην κόψη της τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλειας.

Γνωρίζουμε όλες τις μεθόδους με τις οποίες οι κλέφτες αποκτούνε πρόσβαση στις κατοικίες και τις εφαρμόζουμε στις πόρτες μας για να τις ενισχύσουμε ώστε να μην μπορούν να διαρρηχθούν με αυτές τις μεθόδους. Για αυτό χρησιμοποιούμε τα επίπεδα ασφάλειας βαθμού 3, βαθμού 4, και βαθμού 5.

Δεν αφήνουμε καμία λεπτομέρεια στην τύχη. Το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας είναι πρακτικά 100%.

Οι υπεύθυνοι εγκατάστασής μας είναι επαγγελματίες που εγκαθιστούν κατά μέσο όρο 4 πόρτες την ημέρα. Κάνοντας τον υπολογισμό για 20 χρόνια (20 πόρτες την εβδομάδα x 52 εβδομάδες τον χρόνο x 20 χρόνια εργασίας), μας δίνει ως αποτέλεσμα 20.800 πόρτες εγκατεστημένες μέσα σε 20 χρόνια. Αυτό είναι κατά προσέγγιση η εμπειρία των υπεύθυνων εγκατάστασής μας.

Δεν φτάνουν οι λέξεις για να μπορέσουμε να εξηγήσουμε ότι οι υπεύθυνοι εγκατάστασής μας είναι ειδικοί στην εγκατάσταση και τοποθέτηση κάθε τύπου ενισχυμένης ή θωρακισμένης πόρτας, ή πόρτας ασφαλείας.  

«Στην Halkias Doors μας ενδιαφέρει η ασφάλειά σας»

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΡΤΩΝ

Η Halkias Doors κατασκευάζει τις περισσότερες από της πόρτες ασφαλείας που εγκαθιστά. Στην πραγματικότητα είμαστε ένα πρότυπο στον τομέα. Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πρότυπα κατασκευής θωρακισμένων πορτών και πορτών ασφαλείας στην Ελλάδα.

Καθώς εργαζόμαστε απευθείας με το εργοστάσιό μας, μειώνουμε τους χρόνους αναμονής της παραγγελίας και προσαρμόζουμε τις τιμές μας, ενώ άλλοι πωλητές δεν μπορούν, και πάντα χωρίς να ξεχνάμε την ποιότητα ούτε τις προσφορές στις υπηρεσίες μας.

Επίσης αναφέρουμε ότι παρέχουμε κάθε τύπο πόρτας καθώς πολλοί πελάτες μας θέλουν ή χρειάζονται έναν τύπο πόρτας πολύ συγκεκριμένο έξω από τον κατάλογο, ή με έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό.

Έχουμε διαθέσιμες πολλές μάρκες και μοντέλα κλειδαριών, δίνοντας ποικιλία και καλύτερη εξυπηρέτηση για τον πελάτη.

«Θα μπορείτε επιτέλους να απουσιάζετε από το σπίτι σας με απόλυτη ηρεμία. Επιστρέφοντας στο σπίτι, όλα θα βρίσκονται όπως ήταν πριν φύγετε. Η ασφάλειά σας είναι η δική μας ηρεμία, και για αυτό εργαζόμαστε.»

Διαφορά ανάμεσα στην πόρτα ασφαλείας και την θωρακισμένη πόρτα

Ξέρουμε ότι έρχονται πολλές αμφιβολίες την στιγμή της αγοράς μιας θωρακισμένης πόρτας ή μιας πόρτας ασφαλείας, και για αυτόν τον σκοπό έχουμε μια μικρή εξήγηση στην συνέχεια.

Μια πόρτα ασφαλείας έχει μια δομή από ξύλο με λίγη μεταλλική ενίσχυση, αρκετή για να της δώσει λίγη αντοχή. Βασικά τόσο το φύλλο όσο και το πλαίσιο είναι στοιχεία από ξύλο.

Μια θωρακισμένη πόρτα είναι μια πόρτα ολοκληρωτικά από χαλυβδοφύλλα όπου έχει κάποιες επενδύσεις ώστε να δημιουργεί την κατάλληλη αισθητική που θα ήθελες για το χώρο σου.

Συνήθως έχουμε την ιδέα ότι μια πόρτα ασφαλείας παρέχει αρκετή ασφάλεια. Αυτό είναι αυτό που μας λένε όλη την ζωή. Δεν θεωρείται πόρτα με αρκετή ασφάλεια αν δεν φτάνει στον βαθμό 3 σύμφωνα με τους κανονισμούς, και για αυτό σε αυτήν την περίπτωση δεν θεωρείται πόρτα με αρκετή ασφάλεια.

Μιλάμε για κλειδαριές και τα στοιχεία κλεισίματος ως βασικά στοιχεία μιας πόρτας. Σε μία πόρτα ασφαλείας πρέπει να έχουμε υπόψη ότι υπόκειται σε ένα στοιχείο από ξύλο για το οποίο το επίπεδο αντίστασης είναι σχετικό. Σε μια θωρακισμένη πόρτα, καθώς βρίσκεται πάνω σε ένα μεταλλικό (ατσάλινο) στοιχείο, μπορούμε να βάλουμε κλειδαριές και μεντεσέδες πολύ πιο ανθεκτικούς.

Προφανώς αυτά τα στοιχεία για τα οποία μιλάμε, πρέπει να τα ξεχωρίσουμε. Ένα πράγμα είναι η ξύλινη πόρτα, και άλλο η μεταλλική πόρτα κατασκευασμένη ολόκληρη από ατσάλι. Το επίπεδο αντίστασης της μιας δεν έχει καμία σχέση με αυτό της άλλης, και το ίδιο ισχύει για το επίπεδο ασφάλειας. Οι πόρτες ασφαλείας είναι πολύ πιο εύθραυστες και θα είναι πολύ πιο εύκολο να τους επιτεθεί και να τις χειραγωγήσει ένας διαρρήκτης στην περίπτωση που έχει σκοπό να μπει στην κατοικία μας.

Τι είναι μια Θωρακισμένη Πόρτα;

Μία θωρακισμένη πόρτα είναι μια πόρτα κατασκευασμένη με τα καλύτερα υλικά και εξαρτήματα που έχουν αποδειχθεί ότι παρέχουν την μεγαλύτερη αντίσταση.

Μια θωρακισμένη πόρτα έχει τον σκοπό να προστατεύει οικίες, εγκαταστάσεις, γραφεία, και μαγαζιά μεταξύ άλλων, από άτομα που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά χρησιμοποιώντας την χειραγώγηση της κλειδαριάς ή ωμή δύναμη, με σκοπό αποτελέσματα ανεπιθύμητα για εμάς.

Γιατί να αγοράσω μια Θωρακισμένη Πόρτα;

 • Ασφάλεια απέναντι σε κάθε πρόθεση για διάρρηξης.
 • Αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου και στις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες.
 • Δεν χρειάζεται συντήρηση για την ενίσχυση της αντοχής της.
 • Προσφέρει ένα όμορφο σχέδιο στην αισθητική του χώρου.
 • Ενισχύεται η θερμική μόνωση μειώνοντας σημαντικά την απώλεια θερμότητας, προσφέροντας καλύτερη ενεργειακή απόδοση.
 • Μια καλή και αποδεδειγμένη επένδυση που προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.

Στην Halkias Doors θέλουμε να σας καθοδηγήσουμε με τον καλύτερο τρόπο στην επιλογή της θωρακισμένης πόρτας σας, έτσι, σε 4 απλά βήματα, μπορείτε να επιλέξετε την πόρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Σε καθένα από αυτά τα βήματα παρακάτω, θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Επιλογή θωρακισμένης πόρτας για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους
Επίπεδο Ασφάλειας
Σύστημα Κλεισίματος
Διακοσμητικά και Σχέδια

Βαθμοί Ασφάλειας σε Θωρακισμένες Πόρτες

             
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΒΑΘΜΟΥ 3
 • Αντιστέκεται στον κοινό κλέφτη με γνώσης φυσιολογικών συστημάτων κλεισίματος.
 • Έχει ένα μεσαίο επίπεδο κινδύνου που αναλαμβάνει ο ληστής που νιώθει νευρικός για τον θόρυβο που θα προκαλέσει η κατάσταση αλλά που δεν τον μπορεί να ξοδέψει περισσότερο χρόνο στην χειραγώγηση της κλειδαριάς.
 • Ο κλέφτης μπορεί να χρησιμοποιήσει σφυρί, τρυπάνι, διαφορετικές κεφαλές, λοστό.
 • Ο ελάχιστος χρόνος που χρειάζεται για την είσοδο είναι 5 λεπτά με έναν συνολικό χρόνο ελέγχου 20 λεπτών
           
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΒΑΘΜΟΥ 4
 • Προστασία απέναντι σε κλέφτες με εμπειρία και επαγγελματίες, άτομα που μπορεί να ανήκουν σε οργανωμένες ομάδες που ψάχνουν μεγάλες περιουσίες.
 • Ο κλέφτης αντιμετωπίζει έναν μεγάλο βαθμό κινδύνου αν δεν τον ενδιαφέρει ο χρόνος που θα χρησιμοποιήσει ή ο θόρυβος που μπορεί να προκαλέσει.
 • Ο κλέφτης μπορεί να χρησιμοποιήσει ειδικούς κόφτες κρύας λειτουργίας, κόφτες ατσαλιού, τρυπάνι με μοτέρ.
 • Ο ελάχιστος χρόνος που χρειάζεται αυτός ο βαθμός είναι 10 λεπτά, με έναν μέσο χρόνο ελέγχου 30 λεπτών.
             
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΒΑΘΜΟΥ 5
 • Αυτό το επίπεδο ασφάλειας μας προστατεύει από τον τύπο του κλέφτη που αναφέρεται σε παραπάνω βαθμούς. Αυτό είναι για τον ιδιαίτερα επαγγελματία κλέφτη με ένα πολύ ανώτερο επίπεδο οργάνωσης. Πιθανότητα θα δρούσε μόνο για λάφυρα πολύ συγκεκριμένα και με μεγάλη αξία και δεν τον ενδιαφέρει να επιτεθεί σε μια πόρτα που του παρουσιάζει ένα σύνολο από δυσκολίες.
 • Ο κίνδυνος που αναλαμβάνει ο κλέφτης είναι πολύ μεγάλος, και θα πρέπει να μην ανησυχεί καμία στιγμή αν μπορεί κάποιος να τον παρατηρεί, για το τί θόρυβο παράγει, ή για τον πόσο χρόνο θα χρειαστεί η επίθεση.
 • Ο ελάχιστος χρόνος επίθεσης είναι τα 15 λεπτά και 40 λεπτά είναι ο μέσος χρόνος ελέγχου.
 • Αυτές οι πόρτες χρησιμοποιούνται ή είναι αναγκαστικό συμπλήρωμα σε κοσμηματοπωλεία, μαγαζιά με αντίκες, εκθέσεις τέχνης και χώροι που ζούμε μεγαλύτερη αξία αγαθό είναι η ζωή μας και οι άνθρωποι που αγαπάμε.

Κάθε μια από τις πόρτες που εγκαθιστούμε, είτε είναι Πόρτα Ασφαλείας είτε Θωρακισμένη, στην Αττική, Χαλκίδα, Βοιωτία, Λειβαδιά, Θήβα, Κόρινθος, Τρίπολη και όπου αλλού ανά την Ελλάδα, έχει τα ακόλουθα κοινά στοιχεία:

 • Ένα πλαίσιο βάθους 2mm κατασκευασμένο από ατσάλι.
 • Το σκαλί της πόρτας δεν μπορεί να χειραγωγηθεί με μοχλό ή γρύλο.
 • Έτοιμες για τοποθέτηση με ρητίνη, κόλληση, ή αν είναι απαραίτητο, με τσιμέντο.
 • Ένα μεγάλο εύρος χρωμάτων.
 • Όλες οι βαφές που χρησιμοποιούνται για τις πόρτες μας περνάνε επεξεργασία σε φούρνο ή ιεντροσιατικά.
 • Μεντεσέδες από ατσάλι με ισχυρή αντίσταση, ρυθμιζόμενοι, με ρουλεμάν και διακοσμητικά.
 • Κλειδαριά με 4 πίρους, γλώσσα, και κύλινδρο υψηλού επιπέδου που της δίνει υψηλή αντίσταση, με έναν κύλινδρο πολύ υψηλής ασφάλειας.
 • Περιέχει εσωτερικές ενισχύσεις τριών ωμέγα κάθετα με θερμική μόνωση.
 • Μεντεσές ωμέγα 2cm.
 • Στο εσωτερικό του πλαισίου θα εγκατασταθεί μια μπάρα στο ανώτερο και το κατώτερο σημείο, κατασκευασμένες από ατσάλι.
 • Στοιχείο που εμποδίζει το άνοιγμα, κατασκευασμένο με ατσάλι, για τον περιορισμό του ανοίγματος της πόρτας.
 • Τουλάχιστον 8 άξονες από την πλευρά των μεντεσέδων, κατασκευασμένοι με ατσάλι, για την αποφυγή χρήσης μοχλού.
 • Η περίμετρος της πόρτας θα καλυφθεί με ένα διακοσμητικό αλουμινίου, άσπρο, μαύρο, ή ασημένιο.

Η ομάδα μας